Pindulína není líná! Je vyholená…

Blíží se léto. Začíná éra zahrádkářů. Všechno se zelená. A hlavně roste… A tak je třeba stříhat a zastřihávat!

Důvodem, proč přistupovat k zastřižení stromů, je zejména to, aby dřeviny správně rostly. Koruny stromů totiž potřebují světlo a vzduch, a pokud nepřistoupíme na prořezání, dřevinám to jedině uškodí.

Při prořezávání stromů je potřeba řez či střih provést hned za větevními límečky, a to odshora šikmo dolů. Pokud budou řezné rány větší než zhruba 3 centimetry, pak je potřeba je ošetřit speciálními prostředky na uzavírání ran.

Žerty stranou! Tady jde o vážnou věc!

Bylo to jako zahřívání minerálky. Nic, nic a najednou to vyprsklo!

Kdysi dávno bylo řádné ochlupení znakem, že je ta humanoidní opičačka z vedlejšího kmene zralá a že už ji můžu ukořistit a udělat šťastnou.

No jo, ale pak přišel internet (čti jako „světová síť porna a blbých keců“). A tak nějak ze dne na den se objevilo v internetových diskuzích, že bobr, takové neškodné zvířátko, musí pryč!

A všichni s tím souhlasili a lajkovali! Že prý mražená kuřata jsou chutnější.

No a protože světonázor dotvářejí reklamy, rozhodli se ve Wilkinson využít této vlny. Nebo alespoň rozčeřit hladinu. Viz přiložené video na začátku článku.

Vtipná nebo pitomá reklama?

A co na to říkají diváci pornofilmů uživatelé internetu? Zde si dovoluji ukrást anketu konkurenčnímu serveru:

Co říkají feministky?

Ta reklama je trapná! Uráží ženy! Z nás takového něžného pohlaví dělají „namalované bárbíny“ a dokonce „pitomé pindulíny“! Takové zneuctění ženy! Okamžitě přestávám kupovat výrobky této firmy!

Co říká velký guru – vampýr?

Zasmál jsem se. Řekl si, tak to je nepovedený pokus o virál, no ale třeba se to chytne… A pak reklamu pustil z hlavy s tím, že by mě zajímalo, jaká skupina lidí vůbec může sdílet a posílat dál virální reklamy.

zdroje:

 

A co ty? Jsi vyholená/ý? Libí se ti kočky/kocouři bez srsti nebo s?